Behandelingen

Schoonheidsbehandeling

Wij bieden u als salon verschillende schoonheidsbehandelingen. De behandelingen zijn zo samen gesteld, dat de belangrijkste aspecten van wat u verwacht van een behandeling er in zitten. De producten waar wij mee werken zijn hypoallergeen, bevat geen parabenen en geschikt voor zelfs de gevoeligste huid.  De producten zijn niet op dieren getest. Uiteraard kan een behandeling naar wens worden uitgebreid.

Massage

Wat wij ook veel geven zijn lichaams massages. De massages worden naar wens stevig gegeven, ook kan men kiezen voor een wat mildere massage.  De thaise massage is ook zeer populair. Dit is een massage gegeven met kruidenbuiltjes, thaise tapotements en warme oliën. Het doel van een massage is ontspannen en relaxt naar huis te gaan.

Pedicure*

Wat vaak het ondergeschoven kindje blijkt, zijn de voeten. Ingroeiende teennagels, likdoorns, eelt, droge  en pijnlijke voeten is wat ik dagelijks tegenkom in mijn salon. Het is voor ons dus altijd een streven om cliënten met een paar nieuwe voeten de deur uit te zien  huppelen. Elke zaterdag is het “voetjesdag”, een pedicure is dan slechts €24,50 en doordeweeks €30,-.

*Momenteel nemen wij geen nieuwe pedicure klanten aan.