Skin booster PRX-T33 therapy

De nieuwste behandelmethode zonder gebruik van naalden en met direct resultaat!

Ziet uw huid er droog, dof en vermoeid uit? De PRX-T33 Skin Booster is een nieuw, unieke formule en behandelmethode met een volledige andere werking dan de standaard peelings of algemene boosters. Het is bedoelt om de structuur en conditie van de huid snel en langdurig te verbeteren. Het geeft de huid direct een ongekende bio-revitalisatie (herstellende oppepper) zonder uw huid te beschadigen.

Al na 1 behandeling ziet u resultaat en krijgt uw huid meer volume, voelt gladder en steviger aan en helpt Skin Booster de natuurlijke glans van de huid te herstellen, waardoor deze wordt voorzien van een prachtige glow.

PRX- therapy is een revolutie in naaldvrije biorevalisatie. Het stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van de huid en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit. PRX -T33 Needle -Free Biorevitalisatie is een professionele behandeling van slechts 20 minuten en kan op meerdere manieren ingezet worden.

De ‘instant’ behandeling werkt door het stimuleren van huid vernieuwing op een natuurlijke manier. Voor een optimaal resultaat wordt een *kuur van 4 behandelingen geadviseerd.

*Bij een kuur van 4 behandelingen krijgt u van ons skincare producten voor thuis. * Ook toepasbaar in de zomer!