Microneedling

Microneedling therapie is een behandelmethode waarbij met behulp van hooggekwalificeerde, medische dunne naalden op een heel gecontroleerde manier kleine onzichtbare kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Door de prikkeling van het onderhuids bindweefsel verstevigt deze behandeling de huid door het stimuleren van de fibroblasten die collageen en elastine aanmaken en zorgt het voor een mooie en gelijkmatige huidstructuur. Acnelittekens pigmentvlekken, niet actieve acne, rimpels en fijne lijntjes in het gelaat en hals zullen geleidelijk verminderen.

Tijdens de microneedling behandeling werken wij met The Line. Dit zijn cosmetische solutions met exclusieve formuleringen voor verschillende huidindicaties. De formules zijn op basis van hyaluronzuur en zijn samengesteld ui verschillende zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten die het mogelijk maken om in een korte tijd betere resultaten te behalen.

Een microneedling behandeling in combinatie met The Line solutions komt tot in de diepste lagen van de dermis (lederhuid) om de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren.

Microneedling